Introduktion til mikroskop + svampe.

 

spore1

Æ Skurrehat fik tilskud fra Svampeforeningen til køb af to mikroskoper. De er til udlån til interesserede medlemmer og skal nu i brug sammen med vores stereolup.

Flere har desuden fortalt, at de har et mikroskop stående, men godt kunne tænke sig at vide mere om mikroskopering og bestemmelse af svampe.

Torbjørn Borgen kommer som underviser og har prøvet det før i Østjysk lokalafdeling.Vi låner et biologilokale med flere mikroskoper, så alle deltagere har et at øve sig på undervejs. Begyndere skal ikke holde sig tilbage.

Du får en indføring i at bruge et mikroskop og lave præparater og får bl.a. set på sporer og celler i hathud. Øvelser som kan bringe os lidt videre i brug af nøglerne.

Det er gratis at deltage. Æ Skurrehat sørger for sammen med Torbjørn, at der er glas, farvekemikalier og andet nødvendigt til de to dage.

Der kommer deltagerliste rundt for evt. samkørsel.

 Underviser: Torbjørn Borgen

Tidspunkt:
Onsdag 8. oktober kl. 10-14.
Fredag 24. oktober kl. 10-14.

Sted:
Ringkøbing Gymnasium, lokale 103 (biologilokalet).
Vasevej 24, 6950 Ringkøbing

 Tilmeldingsfrist:
Onsdag 1. oktober.

Oplys navn, adresse, tlf., e-mail og om du selv medbringer mikroskop/ stereolup og bærbar med adgang til bestemmelsesnøglerne i Mycokey. Tag også evt. bøger med til bestemmelse.

Max. 10 deltagere.

Tilmelding, spørgsmål og evt. ønsker til:

Hanne Petra Katballe

E-mail: kiella@me.com

Mobil: 4220 6571

Venlig hilsen

Æ Skurrehat/ Inger Thamdrup