Svovlporesvampefritter

fritter af svovlporesvamp m. chviche

Ceviche
300 gr torske kuller el sejfilet
1 rødløg
1/2 dl olivenolie
1/2 tsk finstrimlet chili
1 tsk sukker
1 tsk salt
peber
rigelig citron/lime saft – skal dække fisken.

Frys fisken i 1 døgn -tø den halt op.
Skær fisken i små bidder.
Pil og hak løget fint.
Bland fisk og løg
Bland olie salt sukker peber og chili og hæld det over fisken.Bland godt.
Sæt det i køleskabet til næste dag.

Svovlporesvampefritter
Skær svampene i fritte tykkelse og steg dem godt i lidt smør/olie.
Peber salt på og de er spiseklar.

Tilbehør kan også være brød salat avocado eller hvad der kan friste.

Hanne Petra Katballe
Svovlporesvamp lavet til pomfritter serveret med chviche
foto: Hanne Petra Katballe